med rötterna i cheerleading

cheermix_small.JPG

Sedan starten 2008 har vi jobbat hårt för att ständigt utvecklas och ligga så nära den ledande standarden som möjligt.
Vi ville att det skulle finnas ett fullgott alternativ till de Amerikanska producenterna och fortsatte år efter år outtröttligt att jaga denna vision. Efter 12 år av cheermixande anser vi oss ha erfarenheten vi behöver, för att med handen på hjärtat kunna säga att vi nått vårt mål, svenskproducerade cheermixar med amerikansk standard. 


Cheermusik från Sverige har kommit för att stanna.

Vi har jobbat med lag från hela världen och vår musik har hörts otaliga gånger på stora scenen i ESPN World of sports när världseliten gjort upp under Worlds.
 

johannes.JPG
facebook

Så beställer du din mix

 

1

.....

2

.....

3

Ladda hem de dokument ni behöver och fyll i dem.

Skicka era ifyllda dokument till

musik@r4w.eu

Efter att ni mottagit er mix gör ni er eventuella revision

R4W 8-count sheet

Priser
Budgetmix                                    4800 kr/st

Euro Cheermix/ Dansmix            6000 kr/st 
USA Cheermix / Dansmix            8000 kr/st
Cheermix PS/GS                           4000 kr/st 
Non tumbling 2 min                     5000 kr/st

Produktionstid
Normal produktionstid är ca: 2 veckor, vid stor belastning i högsäsong gäller andra ledtider

Leverans
Leverans sker digitalt, först via soundcloudlänk, sedan  via Mp3 format per mail.

Exempel
Klicka på bilden

för att se exempel

8-Count sheet
Ladda hem 
 

Info sheet
Ladda hem 
 

Voiceover premade.


Cheermixar 2019/2020 består till stor del av partier med mycket voiceovers. Vi på R4W tillverkar större delen av dessa själva, men för att fylla upp mixen, få in fler röster, köper vi också in voiceover packs från artister i USA. Detta är något som blivit vanligt bland många producenter. Skivorna innehåller ett gäng färdiga voiceovers som kan användas för att fylla ut mixar.  Detta gör att en voiceover kan förekomma i flera mixar i världen. Vi är dock väldigt noga med att aldrig använda en voiceover mer än en gång, till ett lag i

Sverige innan vi anser den förbrukad.

Du kan som kund avsäga dig användandet av voiceover packs. För att lägga till extra custom voiceovers av amerikanska artister tas en avgift på 1000kr per 2 åttor.Voiceovers Custom.

Vi skriver och spelar in egna voiceovers i vår studio, 90% av dessa görs av Johannes Berggren, de flesta känner nog vid detta tillfället igen hans röst som funnits med i mixarna under flera år.
Vi spelar även in önskade voiceovers som skrivits av dig som musikbeställare, använd fältet övrigt på nästa sida för att skriva ner dina ideer.
 

Revision av mix inom 3 dagar - Gratis


När du mottagit din länk till musiken har du 3 dagar på dig att lyssna igenom och fundera på eventuella ändringar, ändringar som ingår i en revision är tex, att flytta på effekter eller andra liknande önskningar. Tänk på att samla alla önskade ändringar i ett mail, lyssna igenom musiken flera gånger och sammanställ eventuella justeringar.

 

Ledtiderna är uppskattningar, inte garantier

Revision av mix efter 7 dagar – 500 kr

 

Har vi inte hört något från dig inom 7 dagar räknar vi mixen som fullständigt levererad, Revisioner inkomna efter 7 dagar tas en avgift på 500kr ut.

Omproduktion av levererad mix - från 1500 kr


Saker kan hända i ett lag, vi vet. Sekvenser kanske måste ändras och program göras om. Då och då återkommer kunder till oss med en levererad mix och önskar att bygga om den. Att hoppa in i en mix och flytta runt partier är ett stort jobb, här krävs att man tillsammans tittar på vad som är möjligt att göra. Skulle ändringarna vara för stora kommer arbetet att liknas vid nyproduktion och debiteras där efter. För ändringar som går att göras inom ramen av omproduktion tar vi ut en avgift på 1500kr

 

 

 

USA COMPLIANT MIX – 8000 kr


Sedan en tid tillbaka infördes USA Compliant mix för ett antal tävlingar utomlands, däribland WORLDS och The Summit.
Vi ser till att du har de papper du behöver för att kunna tävla med din mix.

Du behöver dock tänka på några saker.

USA COMPLIANT mix får inte innehålla musik från andra artister utan tillstånd.
Vi använder oss av covers, original versioner och karaoke versioner av låtar i de tillfällen vi erhållit rättigheter till dessa.

Behöver du en USA compliant mix så ges mer info vid en sådan beställning